Wat kan ik je bieden?

Ik werk professioneel met lichamelijke aanraking en liefdevolle intenties. Ik kan je daarmee een moment van aangename en diepgaande ontspanning laten beleven. Ik geef je zo graag een ondersteuning van je liefde voor jezelf, en bewaak daarbij de balans met de zorg voor mijzelf.

In een behandelingenreeks faciliteer en stimuleer ik natuurlijke processen die zorgen voor je lichamelijk en geestelijk herstel. Ik ben geen genezer. Ik geef erkende natuurlijke gezondheidsbehandelingen die je naar je eigen zelfhelende vermogens brengen en je daarin versterken.

Je komt in je kracht door ontspanning en verbinding. Ontspanning in je centraal zenuwstelsel en in je hormonaal stelsel, verbinding tussen je hoofd-, hart- en buikcentrum, contact met je levensadem en je eigen kern.

plea
Foter.com

Ik focus bij een behandeling niet uitsluitend op de specifieke lichamelijke of emotionele kwetsuren of klachten. Mijn aandacht en aanraking brengen te voorschijn wat op dit moment hersteld of geheeld wil worden, en zetten een positieve verandering in gang. Er kan tijdens een behandeling en tussen de behandelingen heel veel veranderen. Maar er is iets wat niet verandert: jij bent en blijft verantwoordelijk voor je eigen processen.

Mijn behandelingen werken niet bij iedereen. Ik ben wel een doorzetter maar hou je niet aan het lijntje. Als ik denk dat ik je niet kan helpen, verwijs ik je door naar een beoefenaar van een andere discipline.

Als je al verschillende therapieën hebt geprobeerd, zonder resultaat, dan houd ik ook rekening met weerstand tegen verandering. Ik ga er niet tegen in en ik ga er niet in mee. Ik laat je wel het patroon zien, dat je onbewust voortzet.

Ik heb niet de intentie om met mijn behandelingen de medicatie, interventie of therapie die je worden voorgeschreven door andere behandelaars te doorkruisen. Ik vraag je niet om daarmee te stoppen.

Ik vraag je wel een mandaat om je te mogen aanraken met de intentie je zorg voor jezelf te ondersteunen. Vanuit professionele kennis en persoonlijke intuïtie licht ik mijn behandelingen toe zodat je zelf kan aanvoelen of dit is wat je nodig hebt. De verantwoordelijkheid voor je gezondheid en welzijn is en blijft bij jou.