Behandelingen

Het is normaal dat je ervaringen hebt die je kracht en energie geven en ervaringen die je verzwakken. Zolang je het evenwicht vindt tussen beide, is er niets aan de hand. Leven is veranderen.

Maar soms hebben gebeurtenissen zo’n grote impact dat ze je evenwicht langdurig bemoeilijken. Die gebeurtenissen kan je niet vermijden of veranderen. Je hebt wel het natuurlijke vermogen om te herstellen en om altijd opnieuw een persoonlijk evenwicht te vinden. Het gaat om natuurlijke processen, die soms geblokkeerd geraken.

Het doel van al mijn behandelingen is om die natuurlijke processen te ondersteunen en je te verbinden met jezelf, zodat je volledig kan leven.

Verbindende massage

Photo by Conscious Design on Unsplash

Je huid, de onderliggende bind- en spierweefsels, zenuw- en energiebanen zijn gevoelig voor pijn en spanning. De warmte, de druk en het ritme van aanraking brengen je tot ontspanning. Dit is ideaal om van je lichaam te genieten en om te ontdekken wat je deugd doet.

Craniosacraal relaxatie

In je hersenen en je ruggenmerg circuleert een vloeistof die op verschillende plaatsen in je lichaam voelbaar is. Ik volg de richting en het ritme van de stroming. Door subtiele aanrakingen breng ik je tot vertraging en verdieping. Zo kan je zenuwstelsel tot rust komen en energie vrijkomen.

Regenesis healing

Photo by amir riazipour on Unsplash

In de kern van al je cellen is een energie aanwezig die zorgt voor constante vernieuwing. Ze is verantwoordelijk voor het zelfhelende vermogen van je lichaam en van je geest. Soms raakt die energie verstoord of uitgeput. Met mijn handen creëer ik op specifieke plaatsen een circuit en voel ik naar de resonantie van een orgaan, klier of zenuwbaan die aandacht vraagt. Zo ontstaat een circulatie van energie die je lichaamscellen stimuleert om zich op te laden. Dit is een waardevolle aanvulling bij een fysieke behandeling of psychotherapie.

IEMT (Integral Eye Movement Therapy)

Photo by Charlie.Wales on Foter.com / CC BY-ND

Spelen overweldigende emoties of beperkende zelfbeelden een rol in je gezondheid of in je contact met anderen? Besef je dat je zelf verantwoordelijk bent maar weet je niet hoe je iets kan veranderen? Dan is IEMT een interessant spoor. De combinatie van emotionele beleving en oogbewegingen stimuleert je hersenen om nieuwe verbindingen te maken. Dat leidt tot een grotere vrijheid in voelen en denken.