Een stroom van energie

Posted by in Algemeen

‘Ik ben het gaatje in de fluit
waar de adem van het universum doorheen stroomt.
Luister naar de muziek.’

Photo on Foter.com

Met dit vers van Hafiz, een Perzisch soefi-dichter uit de 14de eeuw, open ik mijn blog. Zo wil ik laten weten waarmee ik bezig ben. En zo krijg jij de kans om te ontdekken of energetische lichaamstherapie aansluit bij jouw interesse.

Ik luister met mijn hart en met mijn handen. Goed luisteren is een samenspel van alle zintuigen, hart en verstand, ziel en lichaam.
Mijn handen richten zich naar wat zich hier en nu in je lichaam laat voelen. Dat helpt je om te komen tot lichamelijke ontspanning, emotioneel evenwicht en algemeen welzijn.

Energetisch verschillende methodes hebben allemaal hetzelfde doel: jou in je kracht te brengen om meer voluit te leven. Je wordt gelukkiger als het stroomt.

Ik zou het ook wel leuk vinden om af en toe gewoon mijn levenservaringen aan bod te laten komen. Dagelijkse dingen waarin we kunnen voelen dat HET stroomt. Wel leuk, toch nog even afwachten of dat lukt 🙂